fbpx

81 11 68 68

Du er velkommen

KMO Vordingborg

Statenevej 69

4760 Vordingborg

81 11 68 68

Du er velkommen

Jordvarme - En enkelt og vedvarende løsning

Jordvarme er for dig, der vil have en enkel og nem løsning, der ikke kræver nogen form for vedligeholdelse.
Skal du bygge nyt hus eller skifte dit nuværende oliefyr, gas eller pillefyr, er jordvarme fra Bosch det sikre og miljøansvarlige valg.
Jordvarmeanlægget fra Bosch udnytter varmen i jorden til at lave varme i dit hus og til det varme vand i dine vandhaner. Et jordvarmeanlæg bruger strøm til at omdanne jordvarmen til energi, men på trods af det er jordvarme en miljørigtig opvarmnings form med store besparelser til både pengepung og CO2-regnskab. Et jordvarmeanlæg fra Bosch og Netto Varme ApS kan til fulde dække hele din husstands varmebehov, så I ikke behøver andre varmekilder. Jordvarmen varmer dit hus godt op og sørger for, at der er varmt vand i vandhanerne.Hos Netto Varme ApS benytter vi den nyeste teknologi til at “putte” slangerne ned i jorden – Vi “pløjer” dem ned med en maskine, således at du kun får en revne på 7 cm i jorden – derved undgår du, at din græsplæne sætter sig i mange år frem. Ud over denne nye teknologi som helt sikkert vil glæde en hver haveejer, så tager det kun en dag, og så er vi færdige.

Hvem kan få jordvarme?

Tidligere sagde man, at jordvarme kun er godt til nybyggede eller nyere huse. Men det er en gammel skrøne. I dag er jordvarmeanlæg fra Bosch udviklede til, at denne type anlæg også kan installeres med gavnlig virkning i ældre huse. Det er faktisk sådan, at jo større varmeforbrug du har idag, jo større gavn og besparelse har du med et morderne jordvarmeanlæg fra Bosch.

Bosch jordvarme - den nyeste teknologi

Bosch Compress 7001i LWM er konstrueret med de mest energieffektive komponenter, der under optimale forhold skabet mest mulig varme – men mindst mulig brug af elektricitet. derfor har  Compress 7001 LWM det mest energieffektive energimærke, nemlig A+++ og en Scop værdi på hele 5.55 for en 12 kw jordvarme pumpe.
Bosch Compress 7001 LWM har kort fortalt det optimale samspil mellem virkningsgrad, kvalitet og investering. Det giver dig et ekstremt lavt energiforbrug. Tysk ingeniør kvalitet når det er bedst og med et utroligt lækkert design.

Vores erfaring - din fordel

Hos Netto Varme ApS har vi stor erfaring i diverse jordvarme løsninger. Vi har lavet over 200 forskellige jordvarmeopgaver over de sidste 13 år – dette fra de de helt små huse på ca. 100 m2 og op til over 1.000 m2 ingen opgave er for lille og ingen opgave er for stor. Vi benytter altid Bosch jordvarmepumper, da de har den bedste teknologi, samt service / garanti hvis der skulle opstå et problem. Bosch jordvarme, er ikke det billigste anlæg du kan vælge, men på den lange bane vil det helt sikkert være det bedste. Kontakt os for et uforpligtende tilbud. 

Større anlæg op til 320 kw

Bosch har lanceret en helt ny og innovativ serie af større jordvarmepumper til større ejendomme, virksomheder, industri samt proces varmegenvinding. 
Compress 7000 LW er en serie af jordvarmepumper der strækker sig fra 22 til 64 kw som “stand alone” varmepumper, samt op til 320 Kw som kaskadekoblede enheder. .
Varmepumpen kan benyttes som en standard jordvarmepumpe der benytter energien i jorden, havet, søen, grundvandet eller en anden naturenergikilde.
Driftssikker varme
Større anlæg kræver en stor driftssikkerhed og derfor er Compress 7000 LW også udført af højkvalitetskomponenter og testet efter de strengeste krav på vores svenske fabrik som har flere årtiers erfaring med varmepumper. Varmepumpen har derudover også en helt nyudviklet styring som sikre at varmepumpen har en såkaldt fejlfunktion som vi kender det fra f.eks. biler. Denne funktion sikre, at der er varme på anlægget ved ikke kritiske fejl, hvis varmepumpen mod forventning skulle have en fejl. dette sikre varme, komfort og driftssikkerhed.

Vil du ringes op?

Har du nogle spørgsmål, eller vil du bare gerne kontaktes af os? Så udfyld nedenstående formular med dit navn og telefonnummer, og så ringer vi til dig hurtigst muligt.​

Trustpilot

Bosch jordvarme