fbpx

81 11 68 68

Du er velkommen

KMO Vordingborg

Statenevej 69

4760 Vordingborg

81 11 68 68

Du er velkommen

Varmepumpe luft-til-vand

LG’s luft-til-vand varmepumper er det perfekte valg for dig, der ønsker en problemfri helårs løsning uden bøvl og besvær. Vores varmepumper er 100 % automatiske, så du skal blot styre din varme som du plejer – resten klare varmepumpen.
Luft-til-vand varmepumpen erstatter oliefyret, pillefyret eller gasopvarmning, og er i stedet en meget mere miljørigtig løsning – til en billigere pris. Du vil med denne løsning derfor kunne opnå de højeste besparelser på varmeregningen.
Vi forhandler de bedste modeller fra LG med den nyeste teknologi, der sikrer dig det bedst mulige indeklima. Uanset om det er i sommerhuset, hjemmet eller i virksomheden.
Vi samarbejder med Emil Hansen & Søn I Næstved som er autoriseret VVS installatør og håndterer alle aspekter af monteringen, eventuelle reparationer og serviceeftersyn.
Vi er beliggende i Vordingborg, og laver varmepumper på hele Sydsjælland og Falster 

Hvad er fordelene ved en luft-til-vand varmepumpe?

Fordelen ved en luft-til-vand varmepumpe er, at den også kan opvarme brugsvand.
Den er også relativ simpel at installere, hvis du allerede har et fyr i huset, som benyttes til brugsvandsopvarmning og rumopvarmning via et vandbåret centralvarmesystem – om det er gulvarme eller radiatorer har ingen betydning – Vores varmepumper kan nemlig lave op til 65 graders centralvarmevand uden brug af el patronen.
Vi kommer gerne gratis ud for at besigtige dit hus og beregne den helt rigtige løsning til dig.
Kontakt os derfor gerne allerede i dag, hvis du har nogen spørgsmål, eller hvis du ønsker at høre nærmere.

Vil du ringes op?

Har du nogle spørgsmål, eller vil du bare gerne kontaktes af os? Så udfyld nedenstående formular med dit navn og telefonnummer, og så ringer vi til dig hurtigst muligt.​

Trustpilot

LG Luft til vand varmepumpe