Om Netto Varme

Netto Varme ApS er både VE Installatør og KMO – dvs. vi må og kan servicerer din varmepumpe efter forskrifterne.

98% glade kunder på Trustpilot

​Vi forhandler de bedste modeller fra LG med den nyeste teknologi, der sikrer dig det bedst mulige indeklima.

Uanset om det er i sommerhuset, hjemmet eller i virksomheden.

​Vi samarbejder med Emil Hansen & Søn I Næstved som er autoriseret VVS installatør og håndterer alle aspekter af monteringen, eventuelle reparationer og serviceeftersyn.

Jeg hedder Anders Møller og er ejer af Netto Varme ApS.

Jeg er oprindelig uddannet elektriker, med en gymnasial uddannelse oven på.
Fra Teknologisk institut er jeg uddannet energivejleder, med diverse opfølgende kurser.

Den 01.12.20 blev jeg VE Installatør.
Den 01.02.21 blev jeg KMO.

I de sidste 15 år har jeg levet af, at rådgive om varmepumper i private hjem, i det offentlige samt industri – små som meget store anlæg.
Jeg har ikke selv en EL eller VVS autorisation, hvilket ingen betydning har, da jeg ikke selv installerer de varmepumper som jeg sælger.

Vi bruger autoriserede og lokale installatører

Alle de varmepumper jeg sælger installeres af Autoriseret VVS Installatør Emil Hansen & søn i Næstved – Han du købt en el installation af mig, installeres dette af Autoriseret el installatør Bogø Elektrikeren.

Men disse firmaer er kun underentreprenører til mig, det er mig og kun mig du handler med.

Emil Hansen & Søn er et 83 år gammelt VVS firma, og Bogø Elektrikeren har over 50 år på bagen – Mit eget firma har jeg haft i de sidste 15 år – I en tid, i en branche hvor firmaer åbner op, laver nogle hurtige penge og lukker igen betyder stabilitet og god kundeservice alt for mig.

Sydsjællands billigste priser på luft til vand

Som du kan se ovenstående er Netto Varme ApS blot et meget lille firma, men dette er til din fordel som kunde.
Jeg sælger ca. 100 LG luft til vand og Bosch jordvarme anlæg om året – denne volumen giver i sig selv nogle gode indkøbspriser, men grundet firmaets størrelse har jeg ikke følgende omkostninger:

– Kontorbygninger
– Ansatte som skal have løn selv om jeg ikke har noget at lave – jeg betaler kun, når jeg har en ordre som skal installeres
– Stort lager
– Mellem ledere og kontorpersonel
– Biler
– Osv. osv

Så mine faste omkostninger er på et minimum, og denne besparelse gives direkte videre til dig som kunde – derfor kan vi være de billigste – og deraf navnet Netto Varme ApS

Vores produkter
har 5 års garanti

LG yder markeds bedste garanti – 5 års 100 % garanti. Derudover er der 10 års 100% garanti på kompressoren. (Det dyreste komponent)
Nemt, enkelt og ikke til at misforstå. Så fås det ikke bedre.

Vi og LG tror på produktet.

Vores varmepumper kommer fra den officielle LG importør som er godkendt af LG i Syd Korea samt LG Europa i Tyskland – Det er LG importøren som har det fulde garanti ansvar, og du modtager et garantibevis på netop din installation fra LG importøren, når anlægget er installeret.
LG Danmark har tlf. +45 23642861

Vi har rigtig mange glade kunder