Selvbyg

Medbyg eller totalbyg

Hos Netto Varme ApS er vi meget fleksible med hensyn til at møde vores kunders behov – Nogen kan det meste selv, og andre har brug for at vi laver det hele.

Måske kender du selv en elektriker, måske kan du selv lave et flise fundamen, måske er du VVS’er og har kun brug for opstarts hjælp.

98% glade kunder på Trustpilot

Kontakt os for priser og rådgivning

Er du i tvivl om hvilken løsning der er bedst for dig og din bolig?

Selvbyg – køb af varmepumpen

Er du “selvbyg” kunde, køber du blot varmepumpen af os. Du montere selv det hele, og vi kommer ud og godkender din installation, hvorefter vi opstarter og garantiregistrerer den.

Under vejs i dit byggeprojekt, er du velkommen til at ringe og få gode råd, lige som vi også har en principtegning / el tegning du kan få.

Ring 8111 6868 og få et tilbud der dækker dit behov for en luft til vand varmepumpe, eller jordvarme pumpe

Medbyg

Måske kan du selv byde ind med noget – det kunne ex. være at trække nogle rør til udedelen, lave et flise fundament, selve el installationen osv. Ring til os, så tager vi en snak om, hvad der kan nedbringe dine omkostninger, så slutregningen bliver mere spiselig og du stadig får en kvalitetsinstallation der holder i rigtig mange år.

Totalbyg

Ved “totalbyg” kommer jeg ud til dig, dimensionere varmepumpen så den passer til dit hus. Vi fjerner dit gamle Olie/ Pillefyr eller måske gaskedel. Har du en olietank, klare vi også den. Vi laver det hele, så du kun skal bruge kræfter på evt. at lave en kop kaffe til vores søde og dygtige håndværkere.

Vi samarbejder med Aut. VVS Installatør Emil Hansen og Søn A/S i Næstved vedr. selve installationen – det er et 82 år gammelt hæderkronet VVS firma, som laver håndværk som da far var dreng.

Ikke noget med skæve plastik rør, billige materialer fra Kina/ Vietnam af tvivlsom kvalitet med begrænset holdbarhed for at gøre installationen billigere.
De sætter en ære i at levere 1. klasses kvalitets arbejde der holder i rigtig mange år.

At vi benytter Emil Hansen & Søn A/S har endvidere den fordel for dig som kunde, at du kan benytte det samme VVS firma til hele din VVS installation – nyt badeværelse, nyt centralvarmesystem, en ny vandhane, løber toilettet, ja så kan de klare det hele.

Vores produkter
har 5 års garanti

LG yder markeds bedste garanti – 5 års 100 % garanti. Derudover er der 10 års 100% garanti på kompressoren. (Det dyreste komponent)
Nemt, enkelt og ikke til at misforstå. Så fås det ikke bedre.

Vi og LG tror på produktet.

Vores varmepumper kommer fra den officielle LG importør som er godkendt af LG i Syd Korea samt LG Europa i Tyskland – Det er LG importøren som har det fulde garanti ansvar, og du modtager et garantibevis på netop din installation fra LG importøren, når anlægget er installeret.
LG Danmark har tlf. +45 23642861