fbpx

81 11 68 68

Du er velkommen

KMO Vordingborg

Statenevej 69

4760 Vordingborg

81 11 68 68

Du er velkommen

VVS, El og andre autorisationer.

Jeg hedder Anders Møller og er ejer af Netto Varme ApS. 
Jeg er oprindelig uddannet elektriker, med en gymnasial  uddannelse oven på.
Fra Teknologisk institut er jeg uddannet energivejleder, med diverse opfølgende kurser. 
Den 01.12.20 blev jeg VE Installatør
Den 01.02.21 blev jeg KMO     
I de sidste 15 år har jeg levet af, at rådgive om varmepumper i private hjem, i det offentlige samt industri – små som meget store anlæg.
Jeg har ikke selv en EL eller VVS autorisation, hvilket ingen betydning har, da jeg ikke selv installerer de varmepumper som jeg sælger.
Alle de varmepumper jeg sælger installeres af Autoriseret VVS Installatør Emil Hansen & søn i Næstved  –  Han du købt en el installation af mig, installeres dette af Autoriseret el installatør ES Elektrikeren. Men disse firmaer er kun underentreprenører til mig, det er mig og kun mig du handler med.
Emil Hansen & Søn er et 83 år gammelt VVS firma, og ES Elektrikeren har over 50 år på bagen – Mit eget firma har jeg haft i de sidste 15 år – I en tid, i en branche hvor firmaer åbner op, laver nogle hurtige penge og lukker igen betyder stabilitet og god kundeservice alt for mig. 

Sydsjællands billigste priser på luft til vand

Som du kan se ovenstående er Netto Varme ApS blot et meget lille firma, men dette er til din fordel som kunde. 
Jeg sælger ca. 100 LG luft til vand og Bosch jordvarme anlæg om året – denne volumen giver i sig selv nogle gode indkøbspriser, men grundet firmaets størrelse har jeg ikke følgende omkostninger:
  • Kontorbygninger
  • Ansatte som skal have løn selv om jeg ikke har noget at lave – jeg betaler kun, når jeg har en ordre som skal installeres
  • Stort lager
  • Mellem ledere og kontorpersonel 
  • Biler
  • Osv. osv
Så mine faste omkostninger er på et minimum, og denne besparelse gives direkte videre til dig som kunde – derfor kan vi være de billigste – og deraf navnet Netto Varme ApS

 

Garanti på luft til vand varmepumper

LG yder markeds bedste garanti – 10 års 100 % garanti. 
Nemt, enkelt og ikke til at misforstå. Så fås det ikke bedre. 
Vi og LG tror på produktet
Vores varmepumper kommer fra den officielle LG importør som er godkendt af LG i Syd Korea samt LG Europa i Tyskland – Det er LG importøren som har det fulde garanti ansvar, og du modtager et garantibevis på netop din installation fra LG importøren, når anlægget er installeret. 
LG Danmark har tlf. +45 23642861
 

Vil du ringes op?

Har du nogle spørgsmål, eller vil du bare gerne kontaktes af os? Så udfyld nedenstående formular med dit navn og telefonnummer, og så ringer vi til dig hurtigst muligt.​

Trustpilot

LG
LG Luft til vand varmepumpe